Nikolina Džepić

“Svi mi u sebi imamo nešto vrijedno što može pomoći današnjem svijetu”

nikolina džepić
06.12.2020.
u 09:50

Početkom ove godine Nikolina Džepić postala je fotomodel Kiseljaka i ušla u finalni izbor najljepšeg fotomodela u Bosni i Hercegovini. Iako je ova godina sama po sebi specifična, lijepa Kiseljačanka zadovoljna je onim što joj se događalo na profesionalnom planu, a za Večernji list ova 22-godišnjakinja ispričala je detalje o svojim počecima u ovom poslu, o karijeri koju je već kvalitetno razvila, kao i o planovima za budućnost.

Počeci karijere

- Karijeru u modelingu počela sam još 2016. godine kad sam bila na izboru na natjecanju ljepote. I nakon toga sam, iskreno, napravila jednu dulju stanku nakon koje sam ponijela titulu fotomodela - priča nam ova mlada i odvažna djevojka iz grada u središnjoj Bosni koja zbog posla živi na relacijama Kiseljak - Sarajevo. Trenutačno radi za agenciju Cyrus Models. - Ta agencija djeluje u međunarodnim okvirima, a još jedna agencija za koju radim i koja se nalazi u Bosni i Hercegovini je Fashion M. Što se tiče posla modela u ovoj zemlji, doista je teško, međutim, smatram da uz volju i trud te ustrajan rad na vidjelo izađu upravo one najbolje stvari koje generiraju i dovode do uspjeha. Dosad sam imala razna snimanja, fotografiranja, za reklame, promocije i sve sam maksimalno profesionalno obavljala, kao što bih i svaki drugi posao - priča nam Nikolina. Kaže da sigurnim putem ide prema ostvarenju snova. - Ono što sam zamislila, želim i ostvariti. Težim tome da ostvarim svoje snove, kako se kaže, polako, ali sigurno. Sve ide nekim tijekom kako sam i planirala - otkriva. Govorila je i o negativnim stranama posla. - Nažalost, mi živimo u svijetu koji posao modela ne smatra dovoljno ozbiljnim i podcjenjivački se gleda na to, ali ja, koja sam već dulje razdoblje u tom poslu, znam koliko je tu potrebno profesionalnosti, strpljenja i rada kako bi sve uspjelo - ističe Nikolina, koja je ove godine bila i u žiriju za nove fotomodele. Pitamo je i što je važno za jednog modela, odnosno kakav način života vrijedi voditi da bi se održao lijep izgled, kao i dobra forma. - Upravo kako ste rekli, važan je zdrav život i važne su zdrave životne navike, sportske aktivnosti i disciplina - naglašava lijepa Kiseljačanka.

Ljubav prema pisanju

Poslala je i poruku mladim djevojkama koje se spremaju zakoračiti u ovaj svijet, ali zbog mišljenja okoline ili nekih drugih stvari nemaju dovoljno snage za to. - Onim djevojkama koje se žele baviti modelingom poručujem da ne prestaju sanjati svoje snove jer, slijedeći ih, jednom će ih uspjeti i ostvariti. To je važno za svaki posao. I uvijek sam tu za pomoć mladima, bilo savjetom ili razgovorom, i mnoge djevojke javljaju mi se preko moje Instagram stranice gdje govore o svojim problemima i gdje im pokušavam pomoći - priča mlada djevojka koja je svojedobno pisala i objavljivala kolumne na portalima, a koje su bile čitane i prenošene u desecima tisuća puta. Toj ljubavi, u koju je unosila veću dozu emocija pišući i o nekim teškim trenucima u životu, planira se i vratiti, a njezina poruka današnjim ljudima je da ponosno pokazuju svoje pozitivne vrijednosti i vrline, a ono negativno neka gurnu ustranu. - Nikad ne zaboravite tko ste i koliko možete i nikad se nemojte podcjenjivati, svi mi imamo nešto vrijedno u sebi što može pomoći ovom svijetu - kazala je Nikolina Džepić za Večernji list. •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?