oprostila se na društvenim mrežama

Suzana Mančić izgubila voljenu osobu: 'Lijepo putuj, uvijek ću te voljeti '

suzana mančić
Antonio Ahel
12.01.2023.
u 07:26

Mančić je otkrila kako je preminula njena teta Nadežda s kojojm je njegovala posebni odnos desetljećima.

Voditeljica Suzana Mančić (68), jedna od najpoznatijih loto djevojaka, rastužila je pratitelje novom objavom. Naime, otkrila je kako je preminula njena teta Nadežda s kojojm je njegovala posebni odnos desetljećima.  

- Moja najdraža teta Nadežda Rašić danas odlazi na svoje posljednje putovanje. Ova fotografija nastala je prije godinu dana. Tako ću je uvijek pamtiti blagog osmjeha, toplog pogleda, najsretniju kada je okružena svojom djecom, unucima i obitelji. Lijepo putuj, moja Titi, uvijek ću te voljeti - napisala je Mančić. 

Mančić je nedavno na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju s kćerima i oduševila pratitelje. Iako o njima rado govori, zajedničke fotografije rijetko dijeli na društvenim mrežama. Teodoru i Nataliju, inače, dobila je u braku s Nebojšom Kunićem.  

Ovaj put je ipak objavila fotku na kojoj su Teodora i Natalija, a one su pozirale nasmiješene. 

Inače, Suzana je aktivna na društvenim mrežama gdje redovito za svoj izgled dobiva komplimente. Mančić  se 2018. udala za Simeona Ocomokosa, grčkog bankara kojeg ljubi dugi niz godina. Suzana i Simeon svoje sudbonosno da izrekli su u njegovoj domovini – Grčkoj.

Zemlja je to u koju Mančić često odlazi, jer par ne živi zajedno, te uvijek ističe kako joj je Grčka jedna od najdražih zemalja na svijetu.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije