Dino Merlin

Supruga me razmazila, ne obavljam kućanske poslove

dino merlin
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
19.01.2015.
u 10:01

Popularni je pjevač u nedavnom intervjuu priznao kako su ga laži o njemu u mladosti jako živcirale. Dino Merlin (52) dodao je kako bi, da nije krenuo glazbenim vodama, možda nastavio raditi u Tvornici ležajeva 'Vogošća' (tvornica tehnološke opreme). - No ne razmišljam previše o tome, ali ne zato što želim zaboraviti život prije glazbe. U svakom životu postoje trenuci koji su manje dragi, ali ne bih ih zaboravio ni mijenjao jer me svaki taj trenutak učinio onakvim kakav sam danas - rekao je pjevač. Svojoj generaciji zamjera što ništa nije učila od one prethodne. - Kao i svaka generacija mislili smo da svijet počinje od nas. Tako se ponaša i svaka nova generacija, a što su mlađi, sve su uvjereni da su svemogući. Valjda je potrebno doći u određene godine kako bismo shvatili da prošlost služi da se iz nje uči i da starije generacije posjeduju mudrost koje im nisu donijele knjige, ali je život - zaključio je glazbenik. 
Ispričao je i da ga je supruga razmazila toliko da ne mora obavljati kućanske poslove. - Nisam vješt u tome. Moja supruga sve je preuzela na sebe i tako me poštedjela - priznao je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije