Meghan vs. Catherine

"Suparnička" izdanja za prvi zajednički izlazak budućih šogorica

Foto: Getty Images
1/2
26.12.2017.
u 08:44

Članovi britanske kraljevske obitelji okupili su se na tradicionalnoj božićnoj misi, a sve oči bile su uprte u Meghan Markle

Britanska kraljevska obitelj tradicionalno svaki Božić zajedno odlazi na misu, a ove godine uputili su se u crkvu u engleskom gradiću King’s Lynn. Britanci su s nestrpljenjem iščekivali ovaj dan jer su znali da će se na misi pojaviti i nova zvijezda kraljevske obitelji, Meghan Markle, piše Zadovoljna.hr. 

Zaručnica princa Harryja očekivano je ukrala svu pažnju prisutnih građana koji su je pozdravljali s oduševljenjem. Iako britanski mediji stalno pokušavaju Meghan i njezinu buduću šogoricu Catherine Middleton kao suparnice, sudeći prema opuštenim osmjesima dviju dama – suparništva među njima nema, osim u modnom smislu.

Dame su se odlučile za odjevne kombinacije u različitom stilu. Dok je Catherine "igrala" na sigurno u klasičnom kaputu s kariranim uzorkom s dodatkom božićnih boja poput zelene i crvene, Meghan je za sebe odabrala bež kaput na vezanje s asimetričnim ovratnikom. Vojvotkinja je svoj kaput upotpunila običnim salonkama, a Meghan visokim smeđim čizmama od brušene kože usklađenim s bojom šešira.

U njezinom slučaju, ovaj nezaobilazni modni dodatak članica britanskog visokog društva bio je svojevrsni homage kraljevskoj modi. S druge strane, Catherine je neočekivano posegnula za šubarom te je tako malo razigrala svoj stajling.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije