sretno mladenci

Sudbonosno 'da': Vjenčali se Domagoj Vida i njegova Ivana

Foto: Nel Paveltić/PIXSELL
1/4
16.06.2017.
u 19:32

Nakon što su izmijenili zavjete, uz vesele taktove Slavonia benda, novopečeni mladi par sa uzvanicima uputio se na proslavu

Hrvatski nogometni reprezentativac s ukrajinskom adresom Domagoj Vida u petak se oženio za sa bivšu manekenku i miss Hrvatske Ivanom Gugić.

Novopečeni bračni par zavjete je izmijenio u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada, piše 24sata.hr. 

Lijepa Ivana u čipkastoj sirena vjenčanici te čipkastim štiklama boje slonovače do crkve ukrašene bijelim ružama, hortenzijama i orhidejama, u pratnji četiriju djeveruša došla je u bijeloj limuzini.

Nešto prije nje u crkvu je ušetao mladoženja u tamno plavom odijelu držeći za ruku dvogodišnjeg sinčića Davida obučenog u minijaturno isto odijelo kao i tata Domagoj, uključujući lakirane cipelice.

Nakon što su izmijenili zavjete, uz vesele taktove Slavonia benda, novopečeni mladi par sa uzvanicima, među kojima i kolega Ognjen Vukojević sa suprugom Andrejom Čupar, uputio se na proslavu u umaški hotel Kempinski. Romantični ugođaj upotpunile su bijele golubice koje su mladenci iz bijelog kaveza u znak ljubavi i mira pustili u let.

Svi gosti s mladencima su na crkvenim stepenicama zapjevali staru slavonsku Garavušo garava.

Ulazak u bračne vode mladenci su sa roditeljima, kumovima i malim Davidom nazdravili sa čašom pjenušca Freixeneta.

Podsjetimo, Vida (28) i Ivana (23) upoznali su se u noćnom klubu prije četiri godine. U međuvremenu im se rodio sin David.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije