pokazala fotku

Stres zbog tužbe učinio svoje: Demi Moore otpali prednji zubi

Steven Bergman/Press Association/PIXSELL
14.06.2017.
u 17:37

Glumica je priznala što joj se dogodilo jer smatra da je važno pričati o posljedicama koje stres ima na tijelo. Voditelju Jimmyju Fallonu pokazala je i fotografiju na kojoj nema prednjeg zuba

Moja me djeca vole vidjeti bez zuba, misle da tako izgledam ranjivo i više ljudski, rekla je Demi Moore u emisiji Jimmyja Fallona. Glumica je otkrila da joj je prvi ispao jedan prednji zub, a zatim i drugi. Pokazala je fotografiju na kojoj se vidi da joj nedostaje jedan zub. 

- Voljela bih reći da su mi zubi otpali jer sam se ozlijedila tijekom skateboardanja ili tako nešto kul. No ipak mislim da je važno pričati o najvećoj ubojici u Americi - stresu. Upravo su mi zbog toga ispala dva zuba - ispričala je Moore, prenosi 24sata.hr. 

Demi su nedavno tužili roditelji mladića Edenilsona Stevena Vallea koji je poginuo na njenom imanju. Mladić se utopio u bazenu tijekom tuluma kojeg je organizirao Demin pomoćnik.

Roditelji su tužili vlasnike imanja, glumicu i njenog pomoćnika. Moore je izrazila žaljenje zbog tragedije no tvrdi da nije kriva jer je Edenilson bio ilegalno na njenom imanju, a za tulum nije ni znala jer je bila na putovanju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije