spektakl

Stallone otkrio za koga će navijati u meču stoljeća: On je pravi Rocky!

17.06.2017.
u 10:15

Glumac koji se proslavio upravo ulogom u Oscarom nagrađenom Rockyju će vjerojatno biti prisutan na meču 26. kolovoza u Las Vegasu, budući da on ne propušta slične manifestacije

Među 'celebrityjima' koji su upitani o prognozi meča Conora McGregora i Floyda Mayweathera, našao se najpoznatiji boksač s velikih ekrana, Sylvester Stallone. Rocky nije mogao prognozirati pobjednika, ali zna za koga će navijati.

Glumac koji se proslavio upravo ulogom u Oscarom nagrađenom Rockyju će vjerojatno biti prisutan na meču 26. kolovoza u Las Vegasu, budući da on ne propušta slične manifestacije. Bit će mu zanimljivo popratiti priredbu za koju ga je ekipa s TMZ-a upitala kako vidi taj meč te koga smatra favoritom. Sly im je vrlo raspoložen odgovorio.

- Znate tko će pobijediti, znate tko će biti pobjednik tog meča! Ja sam uvijek za autsajdera, to je sjajno za boks. McGregor je Rocky stvarnog svijeta. Ali, kada bolje razmislimo, ja sam čovjek koji živi u fantaziji - rekao je 70-godišnji glumac, piše Fightsite.

Ipak, Sly se onda barem djelomično upustio u prognozu meča te je priznao koga vidi kao favorita.

- Mayweather će osjetiti snagu Conorovih udaraca i sigurno će biti ugrožen! Ma znate da se samo šalim, idemo spustiti to na zemlju i realno reći kako stvari stoje. To nitko do sada nije uspio, nije uspio savladati Floyda. Naravno da nikad ne znaš što je moguće, ali to je činjenica.

Mnogi smatraju da će Mayweather ipak biti ugrožen ukoliko bude pogođen od Conora te neki čak smatraju da se s toliko snažnim udaračem “Money” do sada nije susreo. Ipak, jedno su male, a drugo su velike rukavice.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije