OTG Crew iz Kiseljaka ima novi hit

Soundtrack za one što znaju rap

28.09.2020.
u 12:23

Nakon skoro dvije godine, hip hop grupa OTG iz Kiseljaka objavila je novu pjesmu "Krila", i prigodni video spot. Materijal za video snimljen je na putovanjima kroz Amsterdam, Eindhoven, Beograd, Zaostrog,  na transverzali Prokoško jezero - Pogorelica, i Jahorini, a montirao ga je Vedran Haračić - Salt and flow crew (Tuzla).
- Na ovome mini projektu sudjelovala je ekipa prilično iskusna u ovoj branši. Josip Planinić aka Joezee iz Sarajeva, između ostalog - poznat po suradnji sa RAF Camorom, stoji iza instrumentale. Scratch dionica još jednom rezervirana za hip hop legendu Dejana Reljića DJ Munju iz Beograda.Vokali su snimljeni u Kiseljaku (G) i u Böhenu, Njemačka - Tonstudio (Red) i nose posebnu težinu. Mix i mastering još jednom potpisuje maestro Daniel Galić (Kiseljak). Spektar lokacija i golema kilometraža sažeti u četiri minute i petnaestak sekundi. Na krilima suštine instinktivno gazimo tridesete čvrsto na zemlji koracima, priopćili su članovi benda, zahvalivši se svima koji su sudjelovali na projektu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije