RIJETKO POJAVLJIVANJE

Slavni glumac pokušao ušutkati glasine o bolesti

Val Kilmer
Profimedia
06.01.2017.
u 15:32

Sve veća nagađanja o teškom zdravstvenom stanju Vala Kilmera, slavni glumac pokušao je utišati rijetkim pojavljivanjem u javnosti

Glumac Val Kilmer, koji je prošlog tjedna proslavio 57. rođendan, pojavio se na glamuroznoj zabavi magazina W u Los Angelesu. 

Proteklih par godina, Val Kilmer nekoliko je puta opovrgavao nagađanja javnosti o njegovom teškom zdravstvenom stanju uzrokovanom rakom grla, piše Tportal.hr. 

U studenom prošle godine, glumac se obratio javnosti Facebook objavom u kojoj je pokušao opovrgnuti riječi glumačkog kolege Michaela Douglasa koji je tada tvrdio da se Val 'trenutno suočava s onim što je i sam prolazio' referirajući se na rak grla. 

Na Douglasove ozbiljne tvrdnje, Val je odgovorio riječima: 'Uistinu volim Michaela Douglasa no potpuno je dezinformiran. Posljednji sam put razgovarao s njim prije dvije godine kad sam ga upitao za doktorske preporuke zbog kvržice s kojom sam se suočio na vratu. Na kraju sam se posavjetovao s timom bolnice UCLA, no nemam nikakav rak. I dalje patim od natečenog jezika i nalazim se u procesu rehabilitacije'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije