UZ PREKRASAN OSMIJEH

Sjećate li se ovih sandala? Cure su ih obožavale

09.07.2021.
u 16:06

Da trendovi u modi dolaze, odlaze i opet se vraćaju, pokazala je crnka prekrasnog osmijeha koju je na zagrebačkoj špici fotografirao Goran Čižmešija. Gradom je prošetala u jednostavnoj, ali toliko efektnoj odjevnoj kombinaciji da ćemo njene modne ideje rado prepisati ovog ljeta. 


Za oko su nam prvo zapele sandale - radi se o paru gladijatorica, modelu koji je bio apsolutni hit prije nekoliko godina, no onda su u prvi plan došle natikače i sandale s tek nekoliko remenčića. Zgodna crnka zna da se trendovi vraćaju u modu pa je gradom prošetala odličan visoki model gladijatorica koji joj baš dobro pristaje, a mnoge će zasigurno inspirirati da u ormaru potraže svoj par gladijatorica. 

Osim uz haljine, super izgledaju i uz kratke traper-hlačice ili bermude pa su odličan ljetni izbor.


Budući da su sandale same po sebi jako efektne, ostatak stajlinga bio je prilično jednostavan. Odabrala je dvobojnu pripijenu haljinu koja joj pristaje kao salivena, a dozu boje dodala je kroz modne dodatke pa je njezin izbor bila efektna žuta torbica..

Kombinaciju je zaokružila ring-naušnicama, a najljepši modni dodatak definitivno je osmijeh od uha do uha!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije