VELIKA PODRŠKA

Sinovi su ponos Zlatka Dalića: Toni je direktor u NK Varaždinu, a Bruno je magistrirao menadžment

19.06.2024.
u 15:02

Obitelj Dalić inače ne dijeli mnogo detalja o privatnim životima s javnosti, no Zlatko je ipak objavio fotografiju s vjenčanja na svojem Instagram profilu. Tonija nemamo priliku često vidjeti u javnosti jer se ne voli medijski eksponirati, no zna se da je prije četiri godine stekao diplomu za digitalni marketing

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić više je puta spominjao kako mu je obitelj najveća podrška, a njegova obitelj službeno se povećala za još jednog člana. Naime, njegov sin Toni Dalić 2023. godine je oženio svoju dugogodišnju djevojku Ivu. Obitelj Dalić inače ne dijeli puno detalja o privatnim životima s javnosti, no Zlatko je ipak objavio fotografiju s vjenčanja na svom Instagram profilu. Tonija nemamo priliku često vidjeti u javnosti jer se ne voli medijski eksponirati, no zna se da je prije četiri godine stekao diplomu za digitalni marketing.

Uz to, Toni je ljeti znao raditi kao DJ na Zrću na Pagu, a sada obnaša direktorsku funkciju u NK Varaždinu. Na LinkedIn profilu stoji i da je direktor marketinga tvrtke Burai. Uz Tonija, naš izbornik i njegova supruga Davorka, s kojom je u braku od 1992. godine, imaju i sina Brunu. Mlađi izbornikov sin Bruno pohađao je gimnaziju u Varaždinu, a zatim i studirao na američkom fakultetu u Zagrebu.
Magistrirao je menadžment u Barceloni. Zlatko kaže da je on mirniji tip u obitelji.

– Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge. Supruga i ja potičemo ih da se školuju, da budu svoji ljudi – izjavio je Zlatko Dalić jednom prilikom za domaće medije.  Inače, sa suprugom Davorkom u braku je više od 30 godina, a njihova ljubavna priča počela je u školskim klupama u Livnu, gdje su oboje rođeni. 

– Krenuli smo od nule. Bili smo cura i dečko koji su htjeli nešto napraviti od života. Željeli smo zajedno nešto izgraditi. Bilo je uspona i padova, bili smo ponekad i pred zidom, ali sve smo uspjeli prebroditi – rekao je Zlatko o njihovu zajedničkom životu.
Dalić je u mladim danima igrao za Hajduk, a Davorku je viđao na svoje slobodne dane. Kada je Davorka upisala fakultet u Splitu, Zlatko je potpisao ugovor za tadašnji Dinamo iz Vinkovaca (današnju Cibaliju) zbog čega su bili razdvojeni. 

Kad je Davorka završila ekonomiju, par se zaručio i preselio u Varaždin, gdje je Zlatko igrao za Varteks. Nakon pola godine, 1992.  Zlatko i Davorka su se vjenčali, a izbornik hrvatske nogometne reprezentacije ne krije da su imali teških trenutaka. Davorka je kratko radila, no onda se odlučila potpuno posvetiti obitelji. – Vodi brigu o svima nama. Nije lako s tri muškarca u kući. Pazila je da iziđemo na pravi put. Sačuvala je obitelj uz puno truda i energije – kazao je jednom Dalić. Diplomirana ekonomistica Davorka je zbog Zlatka napustila karijeru i posvetila se obitelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije