Sin Vahida Halilhodžića

Sin Vahida Halilhodžića Vanio oženio se u Splitu

19.09.2016.
u 08:00

U bivšoj Vili “Dalmacija”, smještenoj na splitskom Šetalištu Ivana Meštrovića, uz samu obalu Jadrana, u podnožju Marjana, oženio se sin mostarske nogometne legende Vahida Halilhodžića Vanio, prenose sarajevski mediji. Zbog ovog velikog događaja u njihovim životima, popularni Vaha nedavno je doputovao iz Japana gdje obnaša dužnost izbornika nogometne reprezentacije te je iz svoje vile u Promajni nadgledao posljednje pripreme za čin sinova vjenčanja.

Za organizaciju ovog intimnog vjenčanja Vaha je angažirao specijaliziranu agenciju za organizaciju vjenčanja iz Zagreba. Goste je na vjenčanju zabavljao i uveseljavao Halid Bešlić koji se, zbog dugogodišnjeg prijateljstva s Halilhodžićem, sa zadovoljstvom odazvao ovom pozivu.

- Dogovor je pao za 10 sekundi. Mi smo veliki prijatelji i jako često se družimo, kazao je Halid koji je za mladence i uzvanike pripremio poseban repertoar na kojem se našla i pjesma “Čudna jada od Mostara grada”, Vahina omiljena.

Vjenčanju na obali mora nazočilo je stotinjak uzvanika koji su došli iz Francuske gdje žive Vanio i njegova izabranica Sofia, koja je Francuskinja, zatim Engleske te Hrvatske i Halilhodžićeve rodne Bosne i Hercegovine.

Mladenci su u vilu koju krasi bajkoviti ljetni vrt s izlaskom na more, stigli barkom, a njihov dolazak uzvanici su pozdravili velikim pljeskom.

Svečani čin vjenčanja obavljen je uz zalazak sunca na obližnjem molu.

Vjenčanja na ovoj lokaciji popularna su i zbog visokog stupnja privatnosti koji im jamči sam položaj vile pod Marjanom i zidine koje je okružuju, kao i osiguranje Gradske uprave Splita, koje je čuva 24 sata.

Unajmljivanje vile, inače, na dan stoji približno 8000 maraka, no to je samo kap u moru jer, sudeći po onome što se moglo vidjeti na slavlju, Halilhodžić je za sinovo vjenčanje itekako “odriješio vreću”. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije