POSEBAN DOGAĐAJ

Severina objavila fotografije s krštenja sina Mije Popović i raznježila pratitelje: 'Moja ljubav'

Foto: Instagram
1/3
23.05.2022.
u 19:34

- Blagoslovljeni i presretni. Moja jubav jubava Adrian - napisala je pjevačica uz objavu koja je u samo nekoliko sati prikupila više od 25 tisuća lajkova.

Pjevačica Severina Vučković (50) proteklog vikenda bila je uzvanica na krštenju malenog Adriana, inače sina njezine nećakinje Mije Popović. Nekoliko fotografija sa slavlja i djelić atmosfere Severina je podijelila i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. 

- Blagoslovljeni i presretni ❤️ Moja jubav jubava Adrian 😍 - napisala je pjevačica uz objavu koja je u samo nekoliko sati prikupila više od 25 tisuća lajkova. 

Severina je na krštenju blistala u elegantnoj crnoj haljini i bijelim štiklama, a društvo joj je pravila i njezina majka Ana.

Foto: Instagram

"Predivni, Severina uvijek posebno zrači kada su oko nje djeca", glasi jedan od komentara ispod objave. 

Inače, maleni Adrian, koji je unuk Severinine starije sestre Marijane te sin nećakinje Mije, na svijet je stigao u lipnju prošle godine.

Zanimljivo je i da Mia te njezin partner Ivan Lepušić žive preko puta pjevačice, a upravo je Mia bila od velike koristi Severini dok je njezin Aleksandar bio beba jer je svojoj teti rado čuvala sina.

Foto: Instagram

Koliko su povezane pjevačica i njezina nećakinja ekonomistica dalo se naslutiti i na Mijin 30. rođendan. Tom prilikom Severina joj je posvetila emotivnu objavu na svom Instagramu.

„Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi... kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati... jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti 'onom gore' što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rodjuš, okrugli 30., finili su Mare bali. Voli te ponosna tetka!”, napisala je u kolovozu 2020. godine Severina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?