rihannin bivši

Serena Williams uhvaćena sa svojim novim, slavnim dečkom!

Serena Williams
Foto: MM/Press Association/PIXSELL
1/5
25.08.2015.
u 08:27

Tenisačica je Drakeu sjedila na koljenima i šaptala mu na uho. Izvor blizak Sereni potvrdio je glasine da je u vezi s reperom


Slavna tenisačica Serena Williams navodno ljubi repera Drakea. 33-godišnjakinja i pet godina mlađi glazbenik posjetili su restoran Sotto u Cincinnatiju, gdje ih je snimio jedan od posjetitelja, piše TMZ.

Tenisačica je Drakeu sjedila na koljenima i šaptala mu na uho. Izvor blizak Sereni potvrdio je glasine da je u vezi s reperom. - Kad su van očiju javnosti, potpuno su opušteni jedno s drugim i očito je da su zajedno. Ona je jako fokusirana na svoje sportske rezultate pa se trudi privatni život skrivati od javnosti.

Drakea i Serenu već su povezivali 2011. godine, budući da je pjevač viđen na brojnim Sereninim turnirima te je jedan od njenih najvećih navijača. Iako se već pisalo da su zajedno, Serena je svima rekla kako joj je Drake samo prijatelj.

>>Drake i Rihanna ponovno zajedno!

>>Zbog Rihanne se potukli njezin bivši dečko C. Brown i reper Drake

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije