rasprava oko skrbništva

Satima u sudnici: Severina i Milan galamili su i optuživali se

Matija Habljak/PIXSELL
09.01.2018.
u 19:24

Gospođa Kojić nije ni pogledala Milana Popovića čekajući početak rasprave. Srpski milijunaš prebirao je po sudskom spisu

Ništa ne želim komentirati, rekao je Milan Popović (51) izlazeći iz sobe Općinskog suda u Zagrebu. Ondje se nakon mjesec i pol dana susreo sa Severinom Kojić (45) na raspravi oko skrbništva nad njihovim sinom Aleksandrom (5). 


Pjevačica također nije imala ništa za reći o postupku, a rasprava kod sutkinje Nikić trajala je, kako doznajemo, više od četiri sata. Bivši partneri stigli su odvojeno u pratnji svojih odvjetnika, piše 24sata.hr. 

Jučer se desetak minuta prije 9 sati pred sudom pojavio Milan u pratnji svojih odvjetnica Eleonore Katić i Nataše Pečarević, a nakon toga je stigla i Severina. Pjevačica i srpski milijarder sjedili su jedan preko puta drugog u hodniku pred sudnicom te se nisu ni pogledali. 


Milan je nervozno pregledavao sudski spis i čekao početak rasprave. Njihovi odvjetnici su se pak međusobno šalili i razgovarali.

Tijekom ročišta u sudnici su se, kako tvrde svjedoci, mogli čuti žestoki i povišeni tonovi. 
Nakon sat i pol stranke su izašle na pauzu, a ročište je trajalo do 14 sati. Milan i Severina odgovorali su na pitanja sutkinje Nikić, a srpski milijarder je ponovio zahtjev da sin živi s njim i da mu Severina plaća alimentaciju.


Splićanka se na sudu pojavila u trendy 'royal blue' odjeći. Uskladila je džemper, hlače i najlonke, dok je preko sivog kaputa objesila malu crnu Guccijevu torbicu s lancem.

Plava boja smatra se korisnom za um i tijelo jer stvara smirujući učinak. Prije četiri godine Severina je na raspravu s Popovićem stigla odjevena u crveno od glave do pete. Taj styling izabrala je uoči Dana zaljubljenih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije