U NJEGOVOM DOMU

Sanela Jenkins s novorođenom kćeri u društvu Eltona Johna: Evolucija obiteljskog portreta

21.10.2023.
u 10:41

Bh. poduzetnica i filantropkinja Sanela Jenkins danas je putem svog Instagram profila podijelila fotografije nastale tijekom druženja s glazbenom zvijezdom Eltonom Johnom.

Tom prilikom, Sanela je pozirala zajedno s Eltonom koji je u naručju držao njenu kćerku Elodie Mae Book, a nizu fotografija pozirali su i s ostalim članovima obitelji.

Kako Sanela Jenkis opisuje, fotografije su nastale u domu Eltona Johna i njegova partnera Davida Furnisha. Napisala je kako se tradicija nastavlja, budući da je i svoju dvogodišnju kćerku Eliyanah upoznala s Eltonovom obitelji.

"I tradicija se nastavlja. Od Elijinog prvog druženja u Windsoru u Eltonovom i Davidovom domu do Elodienog druženja u Los Angelesu. Evolucija porodičnog portreta. kako prekrasan dan ispunjen ljubavlju i radošću. Hvala Eltonu Johnu i Davidu Furnishu za gostoprimstvo, prijateljstvo, ljubav i ljubaznost. Puno vas volimo", napisala je svojoj objavi.

Inače, Sanela Jenkis koju mnogi nazivaju najpoznatijom Bosankom u svijetu, dugogodišnja je prijateljica s Eltonom Johnom, a s kojim je više puta poslovno sarađivala.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije