bh. poduzetnica

Sanela Jenkins prodala imanje u Malibuu za 87 milijuna dolara suosnivaču WhatsAppa

18.02.2021.
u 14:19

Sanela Diana Jenkins, bosanskohercegovačka poduzetnica i filantrop, prodala je svoju vilu u Malibuu, u Kaliforniji, za 87 milijuna dolara, objavio je Wall Street Journal.

Kupac nekretnine je Jan Koum, suosnivač WhatsAppa.

"Jenkins je osnivačica kompanije za zdrava pića Neuro Drinks, a bila je udata za britanskog bankara Rogera Jenkinsa. Njen dom se pojavio na tržištu u svibnju prošle godine za 125 milijuna dolara", prenosi Wall Street Journal.

Plac se nalazi u mjestu Paradise Cove, a njegovi prethodni vlasnici bili su Barry Diller i pokojni country pjevač Kenny Rogers.

Smješteno na vrhu litice, imanje ima vlastitu uspinjaču koja vodi do oceana. Rogers je platio kaznu od dva milijuna dolara zbog njenog postavljanja.

Smješteno na gotovo tri hektara, imanje uključuje jednokatnu vilu s pet spavaćih soba s podovima od riblje kosti i prozorima od poda do stropa koji se otvaraju prema vrtovima.

Također ima plesni studio i studio za snimanje. Kompleks uključuje i pansion s tri spavaće sobe, bazen, vodopad, ribnjak, sportsko igralište i stražarnicu.

Uspinjača vodi do obale oceana gdje se također nalazi kućica s barom, ugrađenim roštiljem i kaminom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije