ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Sa 16 je odustala od školovanja kako bi se posvetila glumi, a sad je priznala da su je maltretirali u školi

Anya Taylor-Joy
Foto: Profimedia
1/2
27.11.2022.
u 19:37

Prvih šest godina života Anya Taylor-Joy odrasla je u Argentini, no onda se obitelj preselila u London. S 14 se Anya potom preselila u New York, a dvije godine kasnije donijela je odluku koja je prestravila njezinu obitelj i odustala od školovanja.

Glumica Anya Taylor-Joy (26) najpoznatija je javnosti po ulozi u Netflixovoj seriji koja je osvojila svijet - Damin gambit. U najnovijem intervjuu, koji je dala glumici Drew Barrymore u njezinom showu 'The Drew Barrymore Show', pričala je o počecima u glumi te kako je odustala od škole sa 16 godina kako bi radila na tome.  

Naime, prvih šest godina njezinog života odrasla je u Argentini, no onda se obitelj preselila u London. Sa 14 se Anya potom preselila u New York, a dvije godine kasnije donijela je odluku koja je prestravila njezinu obitelj i odustala od školovanja. Uz to, progovorila je u intervjuu i o maltretiranju kojeg je trpjela u školi. 

"Imala sam jako, jako puno sreće s roditeljima jer kad su me maltretirali zbog izgleda u školi, mama je uvijek govorila da gledaš u nečiju unutrašnjost. Gledaš u unutrašnjost nekoga koga inače ne gledaš u razredu", kazala je glumica. "Ne gledate što rade za posao, već samo sviđa li vam se srce te osobe? I stvarno moram jako pohvaliti svoju mamu zbog toga jer je bilo stvarno od pomoći tada", dodala je.

Priznala je jednom prilikom i da je selidba iz Argentine u London bila veoma teška za nju, pogotovo jer nije govorila engleski jezik.

"Argentina je sva zelena i posvuda sam imala konje i životinje - odjednom sam se našla u velikom gradu i nisam govorila jezik. Nisam baš osjećala da se uklapam. Bila sam previše Engleskinja da bih bila Argentinka, previše Argentinka da bih bio Engleskinja, previše Amerikanka da bih bila bilo što. Djeca me jednostavno nisu razumjela ni u kojem obliku. Znala sam se zaključavati u ormariće u školi i otići u kupaonicu plakati", priznala je u jednom prošlom intervjuu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije