VEČERNJAKOVA RUŽA

Rozga blista u haljini bez leđa, Snježana Mehun u vlastitoj kreaciji, Daniela Trbović u 'masculine' odijelu

24.03.2023.
u 21:24

Večeras smo vidjeli niz kreacija hrvatskog dizajna, ali i haljine sa svjetskim potpisom. Zvijezde su se na dodjeli nagrade Večernjakova ruža zaista pokazale u punom sjaju. 

Primajući nagradu za TV osobu godine RTL-ova Mojmira Pastorčić izabrala je jednostavnost crne, klasičnu košulju s puf rukavima i visokim ovratnikom potpisuje naša dizajnerica Kristina Burja. Od nakita se ističe srebrna narukvica minimalističkog dizajna.

diva.vecernji.hr

Davor Gobac ima smisla za humor, ali i humoran stil. Za styling za nastup je oko vrata svezao točkastu maramu, a na košulji su mu mali likovi na vespi. Tenisice je uskladio, radi se o hit retro modelu – Adidas Gazelle, koje su ujedno jedna od stilskih zvijezda street-style mode.

diva.vecernji.hr

Primajući nagradu za najbolju TV emisiju - Dnevnik Nove TV - Marija Miholjek i Ksenija Kardum izabrale su oprave s potpisom našeg dizajnera Ivana Friščića. Marija je u jednostavnom bijelom odijelu, dok je Ksenija izabrala haljinu tamnih šljokica visokog sjaja i večer začinila blistavim elementima. Romina Knezić još je jedna dama u šljokicama, njezino odijelo elegantne je forme, no tekstura je u znaku disko stila. Prezenterica ove kategorije Sandra Bagarić nosi satensku verziju smokinga brenda Elisabeta Franchi, uz pojačanje korzeta koji cjelokupnu kombinaciju čini ženstvenom.

diva.vecernji.hr

Kristina Burja nosi vlastitu modnu ideju, s potpisom Krie Design, baš kao i Ines Preindl, njezina pratilja i PR-ica. Cure su se sredile u stilu osamdesetih, biraju naglašena ramena i krojeve koji naglašavaju struk. Nosile su brendirane torbice – Kristina bira Chanel, a Ines više voli Gucci.

diva.vecernji.hr

Pjevačica Mia Negovetić za posebnu je večer, na kojoj je bila prezenterica uz influencera Sandija Pegu, odabrala korzet tamnog tona, uz svijetlo odijelo skladne, klasične forme. Radi se o eleganciji zaokruženoj tankim ogrlicama decentnog dizajna.

diva.vecernji.hr

Matej Lončarić s Jomboosa 24sata nagradu u kategoriji Digitalna ruža za seriju Outsiders preuzeo je u chic sakou, njegov je odabir pomaknuta klasika koja je dobrodošla na svakom crvenom tepihu. Smoking forma uz zlatne točkice donosi osvježenje u muškom večernjem stilu.

diva.vecernji.hr

Poduzetnica Snježana Mehun Schillinger nosi kreaciju s potpisom vlastitog brenda Duchess. Haljina je u stilu sirene te se širi u donjem djelu, a gore je sako od satena. Od modnih dodataka ističe se Balenciaga Hourglass torbica, čija je cijena 5500 eura.

diva.vecernji.hr

Prezenterica na dodjeli, fitness trenerica iz 'Života na vagi', Maja Ćustić, nosi kreaciju brenda Royal Bride. Inspiracija je očita, izabrala je ružu kao motiv večeri, suknja je ukrašena 3D elementima za raskošan dojam. Strukirana forma posveta je pedesetima, eri ultimativne ženstvenosti.

diva.vecernji.hr

Elegancija na dva načina voditeljica ovogodišnje Večernjakove ruže – Danijela Trbović odlučila se za masculine odijelo 'clean' dizajna, dok je Barbara Kolar ženstvena, u atraktivnoj haljini s naglaskom na struk. Naime, njezin stilski adut je veliki cvijet na struku koji joj daje romantičan štih.

diva.vecernji.hr

Lucija Judnić, mlada HRT-ova reporterka odabrala je rad modne dizajnerice Marine Matić, odnosno brenda LaRie. Iako je prvo htjela odijelo, u razgovoru s dizajnericom zaključila je da je raskošna crna haljina ipak pravi odabir za najvažniji crveni tepih sezone.

diva.vecernji.hr

Pjevačica Jelena Rozga odjenula je kreaciju hrvatskog modnog dvojca eNVy Room s resicama i otvorenim leđima, kroja koji skladno naglašava tijelo.

diva.vecernji.hr

Svjetlucava haljina atraktivna je s prednje, ali možda još i više sa stražnje strane zbog proreza na leđima.

diva.vecernji.hr

Glumac Marko Braić odjenuo je odijelo s prslukom, atraktivnog retro stila. Ističu se pastelni tonovi, radi se o koloristički vrlo usklađenoj kombinaciji. Puljanin je inače već 2019. osvojio Večernjakovu ružu.

diva.vecernji.hr

24.03.2023., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrazana je dodjela Vecernjakove ruze, najvaznije i najstarije medijske nagrade. Zrinka Grancaric Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Foto:  Emica Elvedji / PIXSELL 24.03.2023., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrazana je dodjela Vecernjakove ruze, najvaznije i najstarije medijske nagrade. Zrinka Grancaric Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Voditeljica, urednica i reporterka HTV-a Zrinka Grancarić za ovu posebnu večer odabrala je slojevitu suknju od tila, a kosu je ukrasila fascinatorom, retro šeširom koji je inače popularan u britanskim visokim krugovima.

diva.vecernji.hr

Dubravka Cetinski odjenula je jarkoružičastu kreaciju svjetski poznate modne autorice Victorije Beckham, koja prati liniju tijela te ima naglašena ramena. Kroj je vrlo jednostavan i moderan.

Toni je pritom odjenuo smoking poznatog hrvatskog dizajnera Ivice Klarića, odnosno brenda IK Studio. Ovo modno ime veliki je autoritet na području muškog odijevanja u čitavoj regiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije