MALENA PRINCEZA

Ronaldo i Georgina otkrili znakovito ime koje su nadjenuli kćeri, pratitelji uočili jedan detalj

08.05.2022.
u 13:38

Georgina Rodriguez, djevojka nogometaša Cristiana Ronalda na društvenim je mrežama podijelila fotografiju svoje kćerkice koju je rodila 18. travnja te otkrila njezino ime.

"Bella Esmeralda. 18.4.2022.", napisala je Georgina pored fotografije djevojčice koju je odjenula u preslatku roza opravicu brenda Moschino, a ispod objave nanizali su se brojni komentari pratitelja koji su uočili kako malena jako sliči sestri Alani. ''Malena ljepotica'', ''Predivna je, čestitamo'', ''Ista Alana'', ''Princeza'', ''Ljepotica'', ''Čestitke roditeljima'', ''Koliko je slatka'', ''Jako sliči na Alanu'', pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Georgina i Ronaldo su nakon poroda podijelili su tužnu vijest kako im je preminuo novorođeni sin.  - S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek - napisali su.  Georgina je bila trudna s blizancima i djevojčica je preživjela, a maleni je preminuo. Georgina se nakon deset dana danas prvi put oglasila na Instagramu i objavila je fotografiju svog supruga snimljenu u trenutku kada je Cristiano Ronaldo na nogometnom terenu na utakmici protiv Arsenala. Nakon što je zabio gol podigao je ruku i pokazao prema nebu simbolizirajući sina kojeg su izgubili. Uz ovu fotografiju Georgina je stavila emotikon srca i u kratkom vremenu ovu fotografiju je lajkalo preko milijun njezinih obožavatelja. 

 

- Dome, slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su s nama. Želimo zahvaliti svima na lijepim riječima. Vaša podrška vrlo je važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj obitelji. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za mali život koji smo upravo dočekali na ovome svijetu - poručio je Ronaldo.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije