U VEZI JE S MANEKENKOM

Romeo Beckham (17) je počastio fotkom bez majice: 'Isti si otac'

05.08.2020.
u 17:24

Nosio je sunčane naočale te je svezao kosu. Objava je u kratkom roku prikupila preko 200.000 lajkova, a nije nedostajalo ni komentara na Instagramu...

Romeo Beckham (17), sin Davida (45) i Victorije Beckham (46), u posljednje vrijeme nije imao priliku biti u središtu pozornosti zbog brata Brooklyna (21) koji se zaručio. Ipak, sada je i on našao način da izazove interes javnosti.

Fanove na društvenim mrežama je 'počastio' fotografijom bez majice. Nosio je sunčane naočale te je svezao kosu. Objava je u kratkom roku prikupila preko 200.000 lajkova, a nije nedostajalo ni komentara. 

- Isti si otac - pisali su mu brojni obožavatelji na Instagramu.

Romeo je u vezi s manekenkom Mijom Regan, a golupčići nerijetko dijele dijele zajedničke fotografije. Šuškanja o njihovoj vezi počela su su 2017. kada im se na pridružila na obiteljskoj večeri.

Prije nje je navodno bio u vezi s britanskom glumicom Millie Bobby Brown (16). Kako je pisao britanski The Sun, s njom je tada bila oduševljena Romeova majka Victoria. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije