Iako si mogu odmore provesti bilo gdje

Reprezentativci BiH s obiteljima uživaju na odmoru od Jadrana do Južnoafričke Republike

05.07.2023.
u 19:05

Domaći nogometaši i reprezentativci s obiteljima su otišli na zaslužene odmore. Na plažama Jadrana, ali i drugim destinacijama, sve do daleke Južnoafričke Republike, u nekoliko sljedećih tjedana napunit će baterije

Vrijeme je godišnjih odmora i većina ljudi već se opušta na nekoj od destinacija na obalama Jadrana, piše Večernji list BiH. Neki su već na moru, dok se drugi pripremaju i planiraju svoje kućne proračune kako bi si što bezbolnije priuštili bar nekoliko dana zasluženog ljetnog odmora.

Iako si definitivno mogu priuštiti da kratke ljetne odmore između sezona provedu bilo gdje na svijetu, bh. reprezentativcima, prema svemu sudeći, izgleda, najdraže je naše Jadransko more.

Nekolicina bh. bivših igrača i trenera ima kuće u Neumu, dok većina ipak za odmor bira hrvatsku i crnogorsku jadransku obalu.

U Dubrovniku svoj ljetni godišnji odmor provodi reprezentativac BiH Edin Džeko s obitelji, a prije više od desetljeća tamo je kupio i vilu. Džekinoj obitelji su se u Dubrovniku pridružili i roditelji Ermedina Demirovića, a u njihovu društvu je i nogometni agent Nermin Čengić.

Dubrovnik je kao omiljenu destinaciju za odmor odabrao i Rade Krunić, koji tamo boravi sa suprugom i sinčićem te supruginom sestrom i zetom.

Također, u susjednoj Hrvatskoj, točnije u Zadru, novi košarkaški teren pravi Jusuf Nurkić, a Anel Ahmedhodžić je za odmor odabrao susjednu Crnu Goru.

Bh. nogometni reprezentativac Miralem Pjanić otišao je na odmor nakon okončanja sezone, a na Facebooku je objavio nekoliko fotografija uz zanimljivu lokaciju na kojoj se označio.

Naime, Pjanić je u objavio napisao: "Jako, jako daleko", ali odala ga je Googleova lokacija ispod koje je označena pokrajina Gauteng u Južnoafričkoj Republici.

Gauteng je najbogatija provincija u Južnoj Africi i smatra se financijskim središtem ne samo Južne Afrike već i cijelog afričkog kontinenta, uglavnom koncentriranog u Johannesburgu.

Nakon sezone, u kojoj nije osobito blistao, Pjanić je odlučio opustiti se na ovoj egzotičnoj lokaciji uz nadu kako će sljedeće sezone pružati mnogo bolje igre.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije