ODMAH NAKON ROĐENDANA

Reper iznenadio izjavom: Kći vodi ginekologu da potvrdi da je djevica

Profimedia
07.11.2019.
u 17:10

Reper je svoju kćer nagovorio i da se odrekne prava da liječničke preglede obavlja u tajnosti. Rekao je isto tako da su mu doktori objasnili da spolni odnos nije jedini način da ženi pukne himen, no kazao je kako on za to ne mari jer njegova kći ne jaše konje, ne vozi bicikl i ne bavi se sportom.

Američki reper T.I. gostovao je u podcastu 'Ladies Like Us' te mnoge šokirao izjavom da svake godine nakon rođendana prati 18-godišnju kćer ginekologu kako bi potvrdio da je još uvijek djevica.

- Reći ću da je s 18 godina njezin himen još netaknut - komentirao je reper te naglasio da imaju godišnje posjete ginekologu radi provjere njezinog himena. Rekao je kako je Deyah završila srednju i upisala prvu godinu fakulteta, a osim nje ima 15-godišnjeg sina Kinga i trogodišnju kćerkicu Heiress. Vidno zapanjene, voditeljice podcasta mislile su da ih T.I. zeza, ali on im je opisao kako je nakon proslave njezinog 16. rođendana na kojoj je uživala u slavlju i poklonima te otišla spavati, on nalijepio ceduljicu na vrata njezine sobe. Tamo je stajalo: 'Ginekolog. Sutra 9:30'

Reper je svoju kćer nagovorio i da se odrekne prava da liječničke preglede obavlja u tajnosti. Rekao je isto tako da su mu doktori objasnili da spolni odnos nije jedini način da ženi pukne himen, no kazao je kako on za to ne mari jer njegova kći ne jaše konje, ne vozi bicikl i ne bavi se sportom. - Samo joj provjerite himen i molim vas vratite mi rezultate - naredio je reper doktoru. Za razliku od kćeri, nije ga briga što je njegov 15-godišnji sin već seksualno aktivan. Kada mu je King to priznao, nije bio oduševljen, ali samo se nasmijao.

Osim sina, kontrolira i suprugu Tiny za koju tvrdi da mu prema bračnom ugovoru duguje seks. Sam zna da se vodi dvostrukim standardima i da žene i muškarce ne smatra ravnopravnima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije