BORBA ZA MILIJARDE

Razvodi se Petra Ecclestone: Suprug je bio nasilan prema njoj i drogirao se

29.06.2017.
u 12:20

Britanski mediji pišu kako će ovo biti jedan od najvećih razvoda u svijetu celebrityja jer će se Petra i James Stunt boriti za podjelu bogatstva koje se procjenjuje na 5.5 milijardi funti

Na vječnu ljubav Petra Ecclestone i James Stunt zakleli su se u romantičnom talijanskom dvorcu gdje su svojim gostima priredili nezaborava provod koji su platili 12 milijuna funti.

Ova bračna idila potrajala je šest godina i sada se pretvara u mučnu i zasigurno dugotrajnu brakorazvodnu parnicu. Kako pišu britanski mediji ovo će u novčanom smislu biti jedan od najvećih razvoda u posvijesti celebrity svijeta. Njihovo bogatstvo procjenjuje se na 5.5 milijardi funti i oboje su angažirali najbolje odvjetnika koji će ih zastupati tijekom brakorazvodne parnice čiji je početak najavljen za sljedeći mjesec. Kako piše Daily Mail najveća bitka će se voditi oko dvije nekretnine, one u Los Angelesu koja se procjenjuje na 158 milijuna funti te one u elitnoj četvrti Chelsea u Londonu čija je vrijednost procijenjena na 100 milijuna funti.  Da je pred njima buran razvod potvrđuju i izjave s jučerašnjeg saslušanja. naime, Petra tvrdi da je James bio nasilan prema njoj i da se drogirao tijekom njihovog braka. Britanski mediji pišu kako je Jamesovo ponašanje tijekom saslušanja bilo sramotno i ponižavajuće. U jednom trenutku je čak prijetio Petrinom ocu Bernieju Ecclestoneu i nazvao ga je "pi...m", dotaknuo po ramenu i izašao iz sudnice. Ovakvo ponašanje uzrujalo je Bernieja koji koji je ustao sa svog mjesta i potrčao za zetom, ali sudac ga je zaustavio i vratio u sudnicu. Petra je nakon saslušanja iz sudnice izašla u suzama, a njeni odvjetnici nadali su se kako će na saslušanju uspjeti nagovoriti Jamesa da se iseli iz njihovog doma u Chelsea kako bi Petra tamo mogla živjeti s njihovom kćeri i sinovima. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije