AMERICA'S GOT TALENT

Publika se hvatala za glavu, žiri u nevjerici gledao ovog kandidata!

24.06.2018.
u 11:20

Troy James natjecatelj je u showu America's got talent i talent koji je pokazao mnogi su ocijenili zastrašujućim jer akrobacije koje je Troy izveo svojim tijelom nisu mogli svi gledati.

Žiri i gledatelji televizijskog showa "America's Got talent" ostali su zapanjeni i pomalo šokirani talentom koji je u emisiji prikazanoj u petak pokazao kandidat Troy James. 

Kada ga je Heidi Klum pitala koju vještinu će im predstaviti kao svoj talent, Troy je samo sa smiješkom odgovorio, vidjet ćete, a ono što su vidjeli bilo je i pomalo zastrašujuće. 

Naime, Troy koji radi u ljudskim resursima je zapravo čovjek od gume, a ono što je izveo na pozornici, a i oko pozornice ovog talent showa teško je opisati riječima, a mnogima u publici se i nisu svidjeli prizori koje im je Troy priuštio i hvatali su se za glavu. 

Mnogi su ovaj nastup ocijenili zastrašujućim i groznim, a drugi se pak dive svemu što Troy može sa svojim tijelom i s oduševljenjem dijele video njegovog nastupa. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije