Biografija Woodyja Allena

Prvu suprugu vrijeđao pa plaćao 75 $ alimentacije

woody allen
BigPictures/PIXSELL
03.11.2015.
u 06:15

Harlene Rosen za Allena se udala kad joj je bilo 16 godina, a razvela se od njega kad ju je nazvao Quasimodom na televiziji

Prva supruga američkog redatelja Woodyja Allena oglasila se javno prvi put nakon pola stoljeća, koliko je prošlo od njihova mučnog razvoda. Harlene Rosen bilo je tek 16 kada se 1956. udala za Allena koji tada još nije bio ni blizu slavi. Zahtjev za razvod podnijela je kad ju je na televiziji nazvao Quasimodom, a obvezao se plaćati joj 75 dolara alimentacije mjesečno, odnosno 175 $ ako dobije stalan posao. Pokazat će se to lošim rješenjem za Allenovu prvu suprugu... Poruku pomirenja Rosen je poslala Davidu Evanieru, autoru knjige "Woody", biografije slavnog redatelja koja izlazi ovaj tjedan uoči njegova 80. rođendana. U knjizi stoji: Divni Woody, inspirirao si me svojom golemom energijom, kreativnošću i karizmom. Voljela sam kad smo zajedno išli u kino i stvarali glazbu. Nakon našeg ljeta ljubavi, tinejdžerskog, brak je bio težak. Podupirali smo jedno drugo, učili o životu i odrasli. Bilo je tu tuge, suza, ljubavi... Allen se još nije povratno oglasio. (ašr)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije