u parizu

Prvi puta otkako je objavio sretnu vijest da će postati roditelji, Čilić pozirao sa suprugom

Instagram
27.10.2019.
u 15:30

Nakon što su u travnju 2018. ozakonili svoju osmogodišnju vezu u crkvi svetog Nikole u Cavtatu, Marin i Kristina Čilić doznali su i da će u idućoj godini prvi puta postati roditelji. Proslavljeni tenisač time se pohvalio na Instagramu, a sada je tamo objavio i zajedničku fotografiju sa svojom trudnom suprugom Kristinom, piše Tportal.hr. 

'Hvala Parizu što nam je jučer dao tako savršeno vrijeme.' Napisao je to na svom Instagram profilu hrvatski proslavljeni tenisač Marin Čilić, objavivši fotografiju sa trudnom suprugom Kristinom, s kojom je pozirao na jednom od pariških mostova preko rijeke Seine.

To je ujedno prva fotografija Kristine Čilić otkako je njezin suprug prije točno 20 dana objavio sretnu vijest - da će iduće godine po prvi puta postati roditelji. Marin Čilić poslužio se skupocjenim retro kolicima u dućanu s dječjom opremom kako bi otkrio svijetu sretnu vijest: 

'Novi prijevoz. Presretan što mogu sa svima podijeliti sretnu vijest da će se tim Čilić proširiti. Novi član će nam se pridružiti 2020.'

Za šetnju Parizom supružnici Čilić odjenuli su sportsku varijantu, kako bi im hodanje bilo čim ugodnije, a Kristina je preko ramena prebacila i popularnu Chloe torbicu, model Small Tess, čija je cijena oko 12 tisuća kuna.

Inače, Kristina Čilić zbog ljubavi je dala otkaz u Zagrebačkoj banci i uplovila u poduzetničke vode. Naime, preselila je u Monaco, gdje Marin Čilić živi već godinama i otvorila tvrtku gdje radi kao konzultantica za upravljanje ljudskim resursima, ali i aktivno sudjeluje u suprugovoj zakladi te je posvećena i humanitarnom radu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije