DIJANA BEĆIROVIĆ

Prva jugoslavenska starleta očarava izgledom i u 60-tima! Gola se slikala za Start i Playboy, a svojedobno ju je želio i Al Pacino

28.10.2022.
u 08:26

Studirala je Fakultet političkih znanosti u Sarajevu nakon čega je postala uspješna novinarka zbog čega je intervjuirala brojne poznate ličnosti, a svojedobno se pisalo i da je bila u vezi s holivudskim glumcem Al Pacinom te glazbenikom Goranom Bregovićem

Prva jugoslavenska starleta, kako su je mnogi zvali, Dijana Bećirović (60) svoju je manekensku karijeru započela sa samo 14 godina, a uspjela je napraviti zavidnu internacionalnu karijeru te osvojila titulu Miss Jugoslavije. Kao manekenka radila je za svjetski popularne brendove uključujući Versace i La Perlu, a pozirala je i gola za Start 1981. godine i Playboy.  

Studirala je Fakultet političkih znanosti u Sarajevu nakon čega je postala uspješna novinarka zbog čega je intervjuirala brojne poznate ličnosti, a svojedobno se pisalo i da je bila u vezi s holivudskim glumcem Al Pacinom te glazbenikom Goranom Bregovićem.  

- Upoznala sam ga kada je s Francisom Fordom Coppolom snimao ‘Kuma‘. Izlazili smo, ali je on bio vječno napet i uvijek u paranoji od paparazza. Konstantno u strahu da će ga uhvatiti. Moj zadatak je da muškarca napravim muškarcem, a njegov da mene napravi ženom. To nisam osjećala kod Pacina, već samo njegov veliki ego - rekla je Dijana za Avaz.ba.

Nakon Fakulteta se preselila u Rim gdje je intervjuirala bivšeg predsjednika Italije Francesca Cossiga, glumicu Virnu Lisi, opernog pjevača Luciana Pavarottija te papu Benedikt XVI. Priča se i da je vozač Formule 1 Ayrton Senna posljednji intervju dao upravo Dijani, piše srpski portal Zadovoljna.rs.


Preselila se zatim u Los Angeles gdje je pomoću glumaca i glazbenika A liste počela dobivati zanimanje za film pa je tako završila Američki filmski institut nakon čega počinje raditi kao producentica na nekim holivudskim filmovima. 

U Los Angelesu živi i dalje, a 2016. godine promovirala je knjigu ‘Moja priča’ u kojoj je otkrila brojne detalje iz svog života.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije