Za vjenčanje planova još nemaju

PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE HANE HULJIĆ Čeka bebu sa 14 godina starijim Petrom Grašom, a komentari ne prestaju stizati

petar grašo i hana huljić
Žarko Bašić/Pixsell
16.01.2022.
u 15:59

Pjevač Petar Grašo čeka prvo dijete sa 14 godina mlađom izabranicom Hanom Huljić. Ona je sada objavila svoju fotografiju i dobila pregršt čestitki u komentarima. 

"Informacija je točna, sretni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentirala, voljela bih da neke stvari ostanu naša privatnost", izjavila je Hana za Jutarnji list.

Hana je nakon toga na svom Instagramu objavila i prvu fotografiju nakon što je potvrdila lijepe vijesti, a čestitke su se samo nizale:

"Čestitke od srca, a trudnoća, e baš sam se obradovala. Predivan ste par", "Čestitam, predivni ste", "Prelijepe vesti"... stoji u komentarima ispod njene fotografije.

Inače, Petar i njegova 14 godina mlađa pertnerica, kći glazbenika, tekstopisca i producenta Tončija Huljića i tekstopisca Vjekoslave Huljić, vezu su započeli prošle jeseni, ali poznanstvo datira od malih nogu.

- Informacije o trudnoći Hane Huljić su točne. Obitelj i prijatelji jako su sretni. Kao to znate Hana i Petar su uvek, a i dalje će se truditi koliko je moguće da sačuvaju svoju intimu dalje od očiju javnosti. Za venčanje planova još nemaju - rekli su iz PR tima pevača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije