KRALJEVSKI POSJET WALESU

Princezu Kate ne viđamo često u hlačama: Crni outfit upotpunila je efektnim kaputom, neki tvrde da je tako odala počast princezi Diani

28.09.2022.
u 11:49

Izabrala je kaput na dvostruko kopčanje u crvenoj boji, a sličan modni odabir imala je i princeza Diana pri svojem prvom kraljevskom posjetu Walesu 1981.

Princ i princeza od Walesa u utorak su službeno posjetili Wales, gdje su se upoznali s radom nekoliko dobrotvornih organizacija. Hello! piše kako je kraljevski par izgledao odlično raspoloženo, a Kate Middleton zablistala je u crnom kompletu kojeg je nadopunila crvenim kaputom s potpisom L. K. Bennetta. 

Kate Middleton najčešće imamo prilike vidjeti u haljinama midi dužina, no ovog je puta odabrala hlače i kombinirala ih s bazičnom crnom majicom. Posebno se istaknuo kapuut čija je cijena 599 funti, odnosno oko 5 tisuća kuna, a ističe se dvostrukim kopčanjem zlatnim gumbima.

Crvenu boju kaputa princeza Kate odabrala je kao počast Walesu, na čijoj se zastavi nalazi i crveni zmaj koji korača. Model kaputa zove se "Spencer" a neki obožavatelji kraljevske obitelji kažu kako je Kate Middleton na ovaj način odala počast, ne samo Walesu kojeg su posjetili, nego i princezi Diani. Osim toga, Express piše kako je i princeza Diana nosila crveno za svoj prvi kraljevski posjet Walesu kad je postala princeza, 1981. godine. 

Kosu je stilizirala u svoju prepoznatljivu frizuru pa ju je lagano isfenirala, dok je šminka djelovala vrlo prirodno. Stajling je upotpunila omiljenim naušnicama u zlatnoj boji, Spells of Love.

Od modnih dodataka izabrala je kožnu torbu s ručkom i klasične crne salonke u špic koje su dobar dodatak kolekciji jer nikad ne izlaze iz mode i lako se kombiniraju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?