Par iz kraljevske kuće

Prince Harry i Meghan Markle posjetili njujorški WTC

Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.09.2021.
u 08:55

Posjet WTC-u paru je prvi izlazak u javnost od rođenja njihova drugog djeteta u lipnju, kćeri Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor.

Prince Harry i Meghan Markle počeli su u četvrtak posjet New Yorku  razgledom grada s visina, iz opservatorija na zgradi Svjetskog trgovinskog centra (WTC).

Par iz britanske kraljevske kuće u subotu bi trebao sudjelovati na koncertu Global Citizen Live u njujorškom Central Parku organiziranom radi promicanja ravnopravnog pristupa cjepivu protiv covida-a za sve.

Posjet WTC-u paru je prvi izlazak u javnost od rođenja njihova drugog djeteta u lipnju, kćeri Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor.

Harry (37), i Meghan (40), u New Yorku su odali počast žrtvama terorističkih napada 11. rujna poklonivši se pred spomenikom i posjetivši muzej.

Par se odrekao kraljevskih dužnosti početkom 2020. i sada živi u Kaliforniji.

U svibnju su Meghan i Harry proslavili drugi rođendan njihova sina Archija pozivom na donacije kako bi se dobavilo cjepivo protiv covida-19 za najranjivije u svijetu. 

Subotnji koncert na kojem će između ostalih izvođača nastupiti Coldplay, Jennifer Lopez i Lizzo bit će dio 24-satnog prijenosa iz gradova diljem svijeta "za spas planeta i borbu protiv siromaštva".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije