bio je jako loše

Princ William dugo je skrivao ovu tajnu: Svi su na dvoru bili iznenađeni, nije mogao disati

06.11.2020.
u 13:36

Princ William zarazio se koronavirusom u travnju, pišu britanski mediji. Bolest je navodno jako loše podnio. U samoizolaciju je otišao odmah, a o njemu su se brinuli liječnici koji su zaduženi za zdravlje kraljevske obitelji.

– Virus ga je pogodio prilično jako. Bio je isprva šokiran time jer je mlad i fit, a u jednoj se fazi mučio s disanjem, što je bio najveći razlog panike u obitelji. S obzirom na to da je i sam osjetio kako COVID-19 može biti neugodan, podržava novi lockdown u koji Velika Britanija ulazi – tvrdi izvor blizak vojvodama od Cambridgea.

Navodno je dugo sve skrivao od javnosti kako se ne bi stvarala prevelika panika jer je u isto vrijeme virus dobio i njegov otac Charles, ali i britanski premijer Boris Johnson. Bez obzira na bolest i teške simptome, htio je obavljati sve zadatke pa je cijelo vrijeme bio aktivan te je putem videopoziva obavio čak 14 angažmana.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?