U 91. GODINI

Preminuo je legendarni glumac, kojeg se mnogi sjećaju i po ulozi u filmu 'Nebesa'

Foto: Profimedia
30.08.2021.
u 09:23

Ed je inače bio dobitnik čak sedam Emmyja, a nije odustajao od posla ni kada su mu svi predlagali da ode u zasluženu mirovinu.

U91. godini preminuo je glumac Ed Asner. Mnogi ga se sjećaju po ulozi u seriji 'The Mary Tyler Moore Show' i brojnim drugim televizijskim ulogama, ali neki su ga posebno zavoljeli nakon što je posudio glas Carlu Fredricksenu u animiranom filmu 'Nebesa'. 

- Žao nam je što vas moramo obavijestiti da je naš voljeni otac preminuo. Laku noć, tata - napisali su Asnerovi sinovi na glumčevom službenom profilu na Twitteru. 

Ed je inače bio dobitnik čak sedam Emmyja, a nije odustajao od posla ni kada su mu svi predlagali da ode u zasluženu mirovinu.  Mnoge je isto tako oduševio i ulogom u filmu 'Vilenjak' u kojem je glumio Djeda Božićnjaka. 

Asner je prije samo nekoliko dana u jesnom intervjuu razgovarao o padu Kabula. 

- Afganistan je užasan neuspjeh za Bidena, iako on sigurno nije kriv. Na dužnosti je samo šest mjeseci, zaboga! Šteta je  - kazao je glumac. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije