ovisnost

Poznati glumac iznenadio izjavom: Kokain je bio u proračunu filmova

PA/Pixsell
24.07.2018.
u 12:20

Dennis Quaid u televizijskom intervju priznao je kako je godinama bio ovisan o kokainu i zbog te ovisnosti spavao bi samo jedan sat dnevno.

Glumac Dennis Quaid u intervju u emisiji "Megyn Kelly Today" otvoreno je govorio o svom propalom braku s Meg Ryan i o svojoj ovisnosti o kokainu. 

Priznao je kako se tijekom braka s Meghan osjećao kao da živi u njenoj sjeni jer je ona tada uživala veliku popularnost. Priznao je i kako je u jednom razdoblju života kokain uzimao svaki dan i teško se riješio te ovisnosti. 

- Kokain me držao budnim cijelu noć, spavao sam jedva sat vremena dnevno. U vrijeme 70-ih i 80-ih, dakle u vrijeme moje mladosti, odnos prema kokainu je bio drukčiji i bilo je normalno da ga svi uzimaju. Čak je bio uračunat i u proračune filmova koje smo radili - izjavio je Quaid.

Priznaje kako ga je kokain skoro uništio i par puta je pokušao sam skinuti se s kokaina, ali nije mu uspjelo i tek kad je otišao u kliniku za odvikavanje uspio se riješiti ovisnosti.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije