pokazao nove tetovaže

Poznati američki pjevač tetovirao na ruci i granice BiH

Instagram
30.09.2019.
u 20:56

Pjevač Aaron Carter, brat poznatijeg člana Backstreet Boysa Nicka Cartera, je otkrio nove tetovaže na svom tijelu, a jedna od njih prekriva dio njegovog lica te prikazuje slavnu pjevačicu Rihannu.

Nekadašnja tinejdžerska zvijezda je fotografiju svojih novih tetovaža pokazala u subotu na društvenoj mreži Instagram.

- Ja sam najveća stvar u glazbi sada. Ne mogu me osporiti. Provjerite – napisao je uz objavljene fotografije, prenosi Faktor. 

Fotografija na desnoj strani lica ovog 31-godišnjaka prikazuje Rihannu kao Meduzu, gorgonu iz grčke mitologije koja je umjesto kose imala zmije. U tom se stilu Rihanna fotografirala 2013. godine za magazin GQ.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Međutim, ono što ovdašnjoj javnosti više "pada za oko" jeste tetovaža na njegovoj desnoj ruci, kojom su iscrtane granice Italije i balkanskih država, među kojima je i BiH. Odnosno cijele Europe ili što god da je "umjetnik" pokušao iscrtati. Međutim, ne može se reći da je karta na Carterovoj ruci baš najpreciznija.

Njegove posljednje fotografije samo su intezivirale spekulacije o njegovom mentalnom zdravstvenom stanju.

Podsjećanja radi, Aaronov stariji brat Nick (39) i sestra bliznakinja Angel (31) su zatražili i dobili sudski zabranu, kojom je Aaron spriječen da prilazi njima i njihovim obiteljima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije