DUGO NIJE GLUMILA

Poznata glumica neko vrijeme je nestala iz javnosti: Bio je to mračan period

Foto: Profimedia
1/2
29.08.2019.
u 18:15

Na pitanje zašto šest godina nije snimila film, Renee Zellweger priznala je kako se nije brinula o sebi i zato je neko vrijeme nije bilo u filmskoj industriji.

Na spomen glumice Renee Zellweger prva asocijacija je Bridget Jones, lik koji je ovu 50-godišnju glumicu najviše proslavio. Teret slave i neke  pogrešne odluke udaljile su je od filmskih kamera neko vrijeme, ali sada se vraća na velika platna u biografskom filmu o glumici Judy Garland. 

Tim povodom dala je intervju u kojem je otvoreno govorila o razlozima zbog kojih se povukla iz javnosti.  - Dobila sam neke loše savjete i donijela sam neke loše odluke. Bilo je prilično mračno razdoblje. Ali ne gledam na to kao gubitak jer sam dosta naučila na ovoj lekciji i to se valjda trebalo dogoditi. Naučila sam puno o perspektivi, naučila sam prepoznati različite oblike mog ponašanja i razumjeti različite posljedice - ispričala je glumica za magazin Red. 

Na pitanje zašto šest godina nije snimila film priznala je kako se nije brinula o sebi i zato je neko vrijeme nije bilo u filmskoj industriji. - Izgledala sam kao da ne vodim brigu o sebi, a da budem iskrena tako sam se i osjećala. Dosadila sam samoj sebi i odlučila sam da je najbolje otići kako bi postala zanimljivija - rekla je.  

Sretna je što je glumila u biografskom filmu o Judy Garland jer je otkrila brojne nepoznate činjenice o slavnoj glumici. Iznenadila se kada je  otkrila da su joj davali lijekove prije ulaska u pubertet, a svi ti lijekovi doveli su je kasnije do ovisnosti.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije