STIŽU ČESTITKE

Popularni Čombe ne skriva sreću! S hrvatskom glumicom čeka prvo dijete, a otkrio je i spol

Instagram
02.06.2021.
u 20:33

Miraj je sada odlučio podijeliti još jednu fotografiju, i to "prvu sa svojom bebom".

Hrvatska televizijska, kazališna i filmska glumica Marija Omaljev (38) i njezin suprug, sarajevski glumac Miraj Grbić (44) svoju su sarajevsku zamijenili američkom još 2013. godine kada su otišli u Los Angeles nakon što je Grbić dobio ulogu u čak nekoliko američkih filmova, među kojima je i 'Nemoguća misija: Protokol duh' s Tomom Cruiseom (58).

Njihova američka avantura sad je postala još sretnija. Naime, glumac je na svom Instagram profilu prije nekoliko tjedana podijelio radosnu vijest da sretni par dobiva prinovu. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

"Naša djevojčica stiže u Oktobru", napisao je glumac pored zajedničke fotorafije na kojoj par pozira na plaži. Grbić na njoj kleči i pokazuje prema Marijinom povećem trbuhu. 

Obožavatelji su u komentarima mahom čestitali sretnom paru, a našli su se i kolege iz regije koje su im čestitale, poput naših glumaca Slavka Sobina, Nataše Janjić Medančić, Bojane Gregorić Vejzović, ali i voditelja Tarika Filipovića.

Miraj je sada odlučio podijeliti još jednu fotografiju, i to "prvu sa svojom bebom". Na njoj ljubi Marijin trbuh, a pozitivni komentari puni čestitke ni ovaj put nisu izostali. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine i ovo će im biti prvo dijete. Vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije