Nema predaje:

Pogledajte kako se Shannen Doherty rasplesala

sda
05.01.2017.
u 18:15

Radijacija jako umara. Nakuplja se u vama i ponekad vam je teško i držati oči otvorene. Možete vidjeti na meni kako sam umorna, ali ipak se krećem. Bilo kakvo kretanje je jako bitno tijekom tretmana, ne samo za tijelo, nego i za psihu, napisala je Shannen Doherty (45) uz video koji je objavila na Instagramu.

U kratkm isječku vidimo ju kako pleše, skače, maše rukama i što je najvažnije, ne odustaje. Rasplesala se zajedno sa svojom majkom Rosom i trenericom Nedom Soderquist, koju se u videu može čuti kako cijelo vrijeme hrabri glumicu oboljelu od raka dojke.

 

Osim što je pokazala kako se plesom bori protiv radijacije, objavila je da će udvostručiti tretmane ovaj tjedan kako bi napokon mogla prestati ići na zračenja.

Nedavno je i njezina trenerica progovorila o Shanneninoj borbi s rakom te ju je nazvala herojem i otkrila kako ju niti jednom nije čula kako se žali zbog svog stanja ili tretmana na koje mora ići.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije