NAJOMRAŽENIJA OSOBA

Podivljali fanovi: ‘Zbog Beyoncé su mi prijetili smrću. Nikada to nisam doživjela’

08.06.2019.
u 08:32

Kamere američkog kanala ESPN-a zabilježile su trenutak u kojem Nicole Curran, supruga vlasnika kluba, Joea Lacoba, pokušava neobvezno razgovarati s reperom, a Beyoncé za to vrijeme preokreće očima te u jednom trenu čak i ramenom odgurne Curran.

Cijeli internet bruji o snimci s utakmice košarkaškog kluba Golden State Warriors koju su u srijedu iz prvih redova gledali Jay-Z, reper koji je nedavno proglašen milijarderom, i njegova supruga Beyoncé. 

Naime, kamere američkog kanala ESPN-a zabilježile su trenutak u kojem Nicole Curran, supruga vlasnika kluba, Joea Lacoba, pokušava neobvezno razgovarati s reperom, a Beyoncé za to vrijeme preokreće očima te u jednom trenu čak i ramenom odgurne Curran. 

Twitter i druge društvene mreže preplavili su komentari o tome da je Beyoncé ljubomorna što neka druga žena pokušava razgovarati s njezinim suprugom, a uslijedili su i brojni memeovi i šale na njihov račun, koje, čini se, nisu bile bezazlene. Nicole je u četvrtak ispričala svoju stranu priče novinarki ESPN-a Ramoni Shelbourne koja je njihov razgovor podijelila na Twitteru. Shelbourne je napisala kako je Nicole zbog cijele situacije u groznom stanju, ne prestaje plakati jer joj se nikada nije dogodilo da je toliko ljudi odjednom na internetu mrzi. Uopće nije shvatila koliko je njezina interakcija sa slavnim parom uzrujala njihove fanove dok joj prijatelji nisu počeli slati snimke i poruke. 

Beyoncéini fanovi, poznatiji kao Beyhive, zatrpali su Nicolein profil na Instagramu uvredama i prijetnjama smrću zbog čega ga je odlučila deaktivirati, jednostavno više nije mogla izdržati. Kazala je da njihova interakcija nije bila neuobičajena jer ih je već nekoliko puta pozvala na utakmicu, a u trenu u kojem ih je kamera uhvatila pitala je Jay-Z-ja što će popiti, no morala se nagnuti kako bi ga bolje čula jer je dvorana bila preglasna. 

– Nije bilo neprijateljstva. Samo sam htjela biti dobra domaćica - rekla je Curran i dodala: – Nikada nisam doživjela takvo zlostavljanje na internetu. Ne mogu vjerovati da naši igrači ovo proživljavaju. Ne mogu vjerovati da djeca ovo proživljavaju.

Ni Beyoncé ni Jay-Z se nisu oglasili o situaciji, pjevačica je samo podijelila seriju fotografija na Instagramu, a fanovi su primijetili da je s jedne fotografije izrezala Nicole

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije