Petra sa štakom došla po diplomu doktorice medicine

01.04.2023.
u 17:54

Petra Meštrić, sudionica prošle sezone RTL-ovog showa 'Brak na prvu' pohvalila se diplomom doktorice medicine koju je dobila, a pratitelji su joj u komentarima čestitali za to postignuće. Petra je pozirala s diplomom, a pratiteljima je pokazala i da je po nju došla sa štakom u ruci. - Bez štikli i sa štakama - napisala je Petra na jednoj od fotografija.

Podsjetimo, Petra je mnoge oduševila u showu, a ova liječnica nakon showa progovorila je o tome što joj se dogodilo nakon showa. Naime, Petra je ozlijedila koljeno i mora nositi longetu. "Dogodila se nezgoda. Bila sam nespretna, pala sam u kupaonici, ozlijedila sam koljeno i sad nosim longetu. Najzanimljivija su pitanja na ulici. Ljudi mi prilaze i u šali me pitaju je li mi to Dario napravio. Ne mogu da se ne nasmijem na to", rekla je za RTL. hr. poster Gledatelji su, naime, pred kamerama mogli vidjeti kako Meštrić trpi grozne uvrede od svog 'supruga' Darija, ali njih dvoje su uspjeli izaći iz showa kao prijatelji, a ona je sada otkrila kako se to dogodilo.

- Mislim da smo mi zaista pobjednici ovog eksperimenta jer kada spojiš toliko različite osobe i da na kraju budu u toliko dobrim odnosima, a taj odnos traje i dalje. Vidjeli smo se, komuniciramo, on mene pita za mišljenje, ja njega. Znam se zapitati što bi on sada rekao, a on to sigurno tako radi i za mene - priznala je.

Dodala je i da joj je žao što nije pronašla ljubav. 

 - Žao mi je, žao mi je što nisam upoznala svoju osobu s kojom bi gradila nešto lijepo, ali opet, život ne možemo planirati, ulazimo s očekivanjima, a ponekad dobijemo i nešto bolje. Petra je otkrila i da se zaljubila. 

- Zaljubila sam se, ali to ni on još ne zna - rekla je. Još jedna novost u njenom životu je da je diplomirala te da se zaposlila u struci. Trenutačno radi u ordinaciji opće medicine u Zagrebu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije