vjerovali ili ne

Ovo o filmu ''Notebook'' niste znali

Notebook
17.02.2016.
u 21:34

Otkad je 'The Notebook' prije dvanaest godina (DA, 12!!!) ugledao svjetlo dana, gotovo da ne postoji žena na ovome svijetu koju nije osvojio na prvo gledanje, baš kao i Noah Calhoun kojeg je utjelovio Ryan Gosling. A budući da je Noah sve ono što bi jedna žena poželjela i sve ono što bi svaka žena poželjela, potpuno je razumljivo zašto je Ryana upravo ta uloga lansirala u zvjezdanu orbitu.

Ono što nije nikako razumljivo je činjenica da baš nitko nije htio ulogu koja je ženskoj populaciji toliko zavrtjela glavom, a što je otkrio Nicholas Sparks u intervjuu za 'IMDB Asks'. Kada je počela potraga za savršenim glumcem, javili su se mnogi zainteresirani koje je zanimalo koja je točno priča glavnog lika. Onda bi im Nicholas objasnio kako je Noah momak koji se ludo zaljubljuje i onda zapravo ne čini više ništa, osim što čeka da se njegova voljena pojavi i kaže mu kako i dalje voli samo njega. To na kraju i dočeka, i dalje zaljubljen, i na kraju priče i dalje je ono što je bio i tijekom cijelog filma - zaljubljen. Većini glumaca takav opis 'radnje' bio je previše monoton i nezanimljiv, a onda se pojavio Ryan i ostalo je povijest.

Čini se kako je Ryanu ova uloga doista bila suđena, a nama je drago da je tako jer ne možemo zamisliti savršenijeg glumca za ovu ulogu, vjerujemo, baš kao ni vi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije