tajanstvena prva dama

Ovo je atraktivna supruga Aleksandra Vučića

dbgbdg
03.04.2017.
u 09:30

SUDEĆI po prvim rezultatima predsjedničkih izbora, Aleksandar Vučić novi je predsjednik Srbije. Aktualni srbijanski premijer rijetko je svoj privatni život iznosio u javnost, ali posljednjih mjeseci mnoge je zanimalo tko je i kako izgleda Vučićeva supruga.

O Tamari Vučić ne zna se mnogo, osim činjenice da se za Aleksandra Vučića udala 2013. godine, a javnost je prvi put zaintrigirala atraktivnim izgledom kada se prošle godine pojavila na proslavi Dana žena na Belom dvoru gdje ju je ugostila princeza Katarina Karađorđević.

Tamara se na domjenku pojavila u elegantnoj kombinaciji, a fotografije s proslave Dana žena svi su htjeli vidjeti upravo zbog lijepe crnke. Srpski mediji pišu da je Tamara diplomirala političke znanosti te da je zaposlena u Ministarstvu vanjskih poslova republike Srbije.

Aleksandru Vučiću je ovo drugi brak. Od 1997. do 2011. godine bio je u braku s Ksenijom Vučić s kojom ima dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije