ROCK'N'ROLL

Ovaj koncert mogao je završiti tragično za slavnog rokera, hitna je došla po njega

Foto: DPA/Pixsell
27.11.2018.
u 12:45

Frontmen legendarnog benda Guns ‘n’ Roses prije nastupa je povraćao je čak pet sati iz razloga koji nisu poznati.

Izboli su me hrpom injekcija jer mi je pozlilo, ali održat ćemo koncert zbog vas, rekao je 56-godišnji pjevač Axl Rose prije nastupa u Abu Dhabiju.  

Frontmen legendarnog benda Guns ‘n’ Roses prije nastupa je povraćao je čak pet sati iz razloga koji nisu poznati.  Unatoč dehidraciji, izašao je na pozornicu, pjevao dva sata, ali je koncert morao prekinuti.

- Axl je izveo je**no čudo, to još nisam vidio u 40 godina svoje karijere - izjavio je basist Duff McKagan.

Veliku potporu davao mu je i njegov gitarist Slash na kojeg se oslanjao tijekom cijelog koncerta.

- Iako su obožavatelji bili zahvalni na tome što je pokušao ‘izgurati’ cijeli koncert, doktori su s razlogom zabrinuti. Moglo je završiti tragično. Hitna je odmah došla po njega - pišu američki mediji. 

Tijekom  90-ih  Axl je bio poznat po neobičnom scenskom ponašanju na pozornici, posebno je prije dvanaest godina razljutio obožavatelje u New Castleu kad je rekao da je gladan, naručio si cijelo janje, a koncert je kasnio dok on nije pojeo. Mnogi su komentirali kako to nisu i nikada više neće biti pravi 'Gunsi', no kad se prije dvije godine u band vratio Slash postali su profesionalniji i počeli ozbiljnije shvaćati svoje nastupe

Zabrinuti fanovi sumnjali su kako se Axl neće tako brzo oporaviti, no bend je obećao još više koncerata. I ovom prilikom posjetitelji su komentirali pjevačev plastični izgled. Svojevremeno je bio tiha patnja mnogih djevojaka, a nakon uspjeha singla “Sweet Child o’ Mine” više se nije mogao obraniti od obožavateljica. Godine partijanja i poroka pokušavao je sakriti s mnogo plastičnih operacija no postignuo je samo kontraefekt – postao je potpuno neprepoznatljiv.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije