OTAC IGORA KOJIĆA

Otvorio dušu: Dragan Kojić Keba otkrio u kakvom je odnosu sa svojom bivšom snahom Severinom

Dragan Kojić Keba
Antonio Ahel
26.10.2023.
u 07:45

Keba je u rubrici 'Pitanja s Instagrama' odgovorio u kakvom je odnosu sa svojom bivšom snahom, Severinom.

Pjevač Dragan Kojić Keba gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića. Keba je u rubrici 'Pitanja s Instagrama' odgovorio u kakvom je odnosu sa svojom bivšom snahom, Severinom

- Nismo u kontaktu, prošlost ostaje prošlost. Bilo ovo napisano ili izgovoreno, budite sigurni da ima više lijepih uspomena nego onih koje nisu - izjavio je, prenosi Kurir.

Kojić je otac Severininog bivšeg supruga Igora s kojim je u braku bila šest godina. Severinu i Igora je u veljači 2015. godine na njenom koncertu u Beogradu upoznao menadžer Edwin Softić, a već u travnju javnost je saznala da su zajedno. Par se vjenčao krajem rujna 2015. u crkvici u Balama na intimnoj ceremoniji, pa su zato u Beogradu odlučili napravit pravi “dernek” za sve prijatelje i suradnike. Za svadbenu predstavu u studenom iste godine pobrinuo se slovenski redatelj Tomaž Pandur s kojim je Severina surađivala na turneji "Dobrodošao u klub".

Na svadbu su se iz kuće mladoženjina oca Dragana Kojića Kebe dovezli u bijeloj Zastavi 101, popularnom stojadinu, koji je bio okićen cvijećem i balonima. Osmijeh im nije silazio s lica dok su trubači svirali “Đurđevdan”.

Ležerno odjeveni, mahali su fotoreporterima koji su se okupili iz cijele regije zabilježiti vjenčanje koje je brzo prozvano  vjenčanjem desetljeća, a Keba im je donosio kavu i topli čaj kad su se požalili da su promrzli. Mladence je u dvorani ukrašenoj egzotičnim cvijećem i s tronom za kraljicu estrade dočekalo oko 600 gostiju. U salu su ušli koračajući crvenim tepihom.
Lepa Brena uživala je u društvu supruga, stigao je i niz srpskih folk zvijezda poput Dare Bubamare te Nade Topčagić koja je mladencima darovala ajvar. Stigli sui Goran Karan i Petar Grašo koji je i zapjevao prijateljici, baš kao i Saša Matić. Omiljena Sevkina dizajnerica Aleksandra Dojčinović bila je u društvu sportašice Sandre Perković, dizajner Ivica Skoko družio se s glumicom Ankicom Dobrić. Seve je došao nazdraviti i Nenad Ninčević, a da sve bude kao po špagi, brinuo se njezin menadžer i dugogodišnji suradnik Tomica Petrović te njezina kuma Andrea Čermak.

Lijepoj pjevačici haljinu za njezino srpsko vjenčanje koje je osmislila kao “komediju s pljeskavicama, lukom i ajvarom” dizajnirala je Matija Vuica. Treći put par se vjenčao tijekom zajedničkog boravka u Zanzibaru 2016. godine, a Severina je nosila ljubičastu haljinu tradicionalnog afričkog plemena i u pratnji Malajki stigla do Igora.

- Igor je prekrasan muškarac i dobar čovjek koji me voli i pazi u svakom trenutku. Blagoslovljena sam što ga mogu voljeti i što zajedno uživamo u životu. Velika je radost gledati kako se vole on i Aleksandar. Ali Igor nije mogao biti drugačiji jer je toplinu i iskrenost naslijedio od roditelja, Olje i Dragana, koje ja obožavam. I sretna sam što ću Draganu biti gošća na koncertu u Loznici. Iz ljubavi prema Igoru i prema Draganu - kazala je tada Severina i dodala kako svoje vrijeme posvećuje sinu i Igoru, koji je njezina ljubav do kraja života.

- Sve vrijeme posvećujem svom sinu i Igoru. Tamo gdje ima mnogo ljubavi nema mjesta za strah. Vjerujem u bajke i u ljubav do kraja života. Ne znam što se danas sluša i što je moderno, ali kad slušate srce, nikad nećete pogriješiti. Pogotovo ako je vaše srce čisto. Moje srce mi je donijelo samo dobro. Donijelo mi je sina, Igora i pjesme koje pjevam, ljude koje imam za prijatelje, život koji živim - rekla je tada pjevačica za srpske medije.
Na pitanje 'Opraštate li lakše sebi ili drugima?' Severina je odgovorila kako 'oprašta i teže slučajeve'. 

- Nema toga što se ne može oprostiti jer čovjek tako ne da živi lakše,nego ionako ne može promijeniti prošlost. Živjeti u neoprostu je kao da sebi svako jutro svjesno stavljaš kamen oko vrata - izjavila je Severina 2015. godine.

Severina je posljednji put javno izrazila ljubav suprugu početkom 2020. godine. Tada je u emotivnom statusu na društvenim mrežama napisala koliko joj znači njegova potpora.

- Volim njegovo hrabro srce, njegov karakter, njegove osobine i osobnost... I zato što me uvijek čvrsto drži za ruku... I kad se penjem gore i kad padam... Hvala ljubavi. I hvala Bogu - napisala je Severina pokraj fotografije s Igorom snimljenoj u crnogorskom Petrovcu, gdje je nastupala drugog dana 2020. godine.

Pjevačica je prvi mjesec karantene provela u Beogradu, no tada je, čini se, došlo do svađe s Kojićima, nakon koje Severina i Igor više nisu viđeni zajedno u javnosti. U srpnju 2020. godine su se prestali pratiti na društvenim mrežama, a od 2021. službeno nisu više zajedno.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije