NOVA TEORIJA ZAVJERE

Otkriven razlog za to što Melania Trump stavlja kaput samo na ramena

Profimedia
07.02.2018.
u 20:11

Još jednom je u javnosti Melania Trump pokazala svom suprugu da ne namjerava glumiti bliskost ako za to nema potrebe. Nakon što mu je ponovno odgurnula ruku krenula su nagađanja oko toga zašto u posljednje vrijeme nosi kaput tako da ga samo prebaci preko ramena

Nakon što se jučer, nevjerojatnom brzinom, internetom proširila snimka na kojoj je Melania Trump ponovno grubo odgurnula svog supruga, američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji ju je pokušao pred okupljenim mnoštvom primiti za ruku, društvene mreže ne staju brujati o tom događaju, piše Tportal.hr.

U svim drugim situacijama taj bi događaj prošao nezamijećeno, no u slučaju bračnog para Trump sve se gleda pod povećalom, osobito ako se incidenti ponavljaju.

Stoga su mnogi primjetili kako u posljednje vrijeme Melania Trump kada nosi kaput, nikada ga ne odjene u potpunosti, odnosno samo ga prebaci preko ramena, što prije nije bio slučaj.

Po društvenim mrežama se nagađa kako je razlog to što ne želi da Trump ima mogućnost da ju primi za ruku.

Tako je bilo i na posljednjem putovanju za Ohio. Iako je isprva torbu držala u lijevoj ruci, ispod kaputa prebačenog preko ramena, nakon što ju je Trump pokušao primiti za ruku, Melania je skupocjenu torbu prebacila u desnu ruku i tako mu još jednom onemogućila da u javnosti iscenira njihovu bliskost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije