NEOČEKIVANE KOMPLIKACIJE

Oskarovac Martin Landau preminuo je u 90. godini

17.07.2017.
u 08:55

Landauov publicist medijima je javio kako je glumac preminuo usred neočekivanih komplikacija tijekom hospitalizacije u medicinskom centru u Los Angelesu.

U 90. godini preminuo je glumac Martin Landau, glumac kojem je uloga u filmu "Ed Wood" Tima Burtona donijela i Oscara, a pamtimo ga i kao zvijezdu televizijske serije "Misija: Nemoguće".

Martinov publicist Dick Guttmna u priopćenju medijima navodi kako je glumac preminuo u medicinskom centru u Los Angelesu usred neočekivanih komplikacija tijekom hospitalizacije zbog bolesti. Oscara je osvojio 1995. godine u već spomenutom Burtonovom filmu i to za ulogu Bele Lugosija. Landau je trebao biti Mr. Spock u "Zvjezdanim stazama" ali ulogu je odbio i taj lik je pripao Leonardu Nimoyu.

 - Odbio sam "zvjezdane staze" i još uvijek se uznemirim kad se sjetim da sam odbio tu ulogu - rekao je jednom prilikom glumac. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije