Obavio je nekoliko zahvata

Oronuli Casillas otišao kod kirurga i za 9.000 eura obavio "veliki servis" lica, sad je drugi čovjek

13.01.2024.
u 15:38

"Izgledaš kao da te udario vlak", napisao je Gerard Pique Casillasu na jednu od njegovih objava na Instagramu što je bivšeg vratara potaknulo na razmišljanje i konkretne poteze.

Na objavljenoj fotografiji sa duksericom preko glave danas 42-godišnji Casillas je izgledao mnogo starije nego što zapravo jeste. Iz tog razloga je odlučio obaviti i nekoliko estetskih zahvata.

U posljednje vrijeme objave legende Reala izvlače pažnju i komentari njegovih fanova uglavnom su tipa da je svakim danom sve zgodniji.

Istina je da ako se fotografije usporede s nekim iz prošlosti vidi se očita razlika da je Casillas podmlađen i to zahvaljujući estetskim operacijama.

Prema mišljenju liječnice Dr. Marije Jose Barba Martinez bivši igrač Real Madrida prošao je nekoliko medicinskih tretmana s brzim učinkom i vrlo dobrim rezultatima.

Jedan od najočitijih je, ističe ona je tretman mimičkih bora na čelu i između obrva. Cijena mu je otprilike 500 eura.

"Popravke" kojim se podvrgao ne završavaju tu jer također je navodno ubacio tzv. filter sa hijaluronskom kiselinom za bore na područjima oko usana i u bore na obrazima. To bi koštalo oko 1.500 eura.

Zatim, liječnica tvrdi da je Casillas obavio i modifikaciju nosa i to za cifru od oko 6.500 eura.

Zaključak kojeg je iznijela liječnica je taj da se bivši kapetan reprezentacije Španjolske podvrgnuo sveobuhvatnom pomlađivanju lica i sada definitivno ima pomlađenije i muževnije crte lica.

Otkako se razveo od Sare Carbonero u kolovozu 2020. godine Casillas se dovodio u vezu sa brojnim djevojkama, ali još uvijek nema partnerice, barem ne javno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije