NE SKRIVA ZALJUBLJENOST

Opuštena i preplanula Sandra Perković uživa na plaži i u poljupcima

Sandra Perković
Foto: Instagram
1/2
17.10.2016.
u 08:22

Dobro raspoložena i opuštena sportašica Sandra pobjegla je od jesenskog sivila na suncem okupane Sejšele te dane provodi u sunčanju i kupanju na bijelim pješčanim plažama

Hrvatska zlatna olimpijka Sandra Perković uživa u društvu svog trenera i izabranika Edisa Elkasevića na romantičnom odmoru na egzotičnim Sejšelima

Dobro raspoložena i opuštena sportašica Sandra pobjegla je od jesenskog sivila na suncem okupane Sejšele te dane provodi u sunčanju i kupanju na bijelim pješčanim plažama ovog egzotičnog otočja smještenog u Indijskom oceanu, piše Tportal.hr.

Sandra je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije s ljetovanja i romantičnim objavama otkrila koliko je zaljubljena.

Foto: Instagram/Wanda Nara

'Nikada ne ljubiš dovoljno, ako ne ljubiš previše', napisala je zlatna olimpijka ispod fotografije na kojoj nježno ljubi dečka u obraz na jednoj od prekrasnih plaža ovog rajskog otočja.

Preplanula sportašica otkrila je i da uživa u egzotičnim zalogajima, ali i da je spremna za malo partijanja sa svojim dragim.

Foto: Instagram/Wanda Nara

U crnoj majici, raspuštene kose i s make upom koji je naglasio njezin preplanuli ten Sandra je u društvu svog dragog krenula u večernji provod, a koliko joj odmor i zaljubljenost gode, najbolje se vidi na njezinom licu - jednostavno blista i nikad nije izgledala bolje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije