JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ

Omiljeni glumac ispričao tužnu životnu priču: 'Nije mi lako'

05.02.2018.
u 11:15

– Bilo je nekih situacija koje nisu najbolje i želim svom sinu pružiti najbolje što mogu. Dosta sam rano izgubio oca pa je to bilo malo problematično. No, ne bih baš o tome – rekao je Popović Volarić.

Glumac Janko Popović Volarić nedavno je u seriji "Čista ljubav" zamijenio Ivana Hercega u ulozi Tome Viteza. Kako je kazao za dnevnik.hr, privatno je jako sličan Tomi, pa mu nije bio problem ući u ulogu.

– On je jako O. K. tip. Ja se trudim biti O. K. tip. Katkada mu uspijeva, a pokatkad ne, ali sviđa mi se kod njega to što ima neke svoje ideale od kojih ne odustaje. Prilično je smiren, ali ponekad pukne i ima potrebu iskočiti iz svoje kože zbog nepravde koja se događa oko njega. Tu ga razumijem – kazao je Janko koji je roditelj kao i Toma. Sina Davida dobio je sa samo 18 godina i naglo je odrastao. Naučio je biti odgovorna osoba, a za sina kaže da je prepametan i prefin. No, nije ga naslijedio u glumi, zanima ga glazba. Glumac je u razgovoru progovorio i o svom djetinjstvu, koje nije bilo lako.

– Bilo je nekih situacija koje nisu najbolje i želim svom sinu pružiti najbolje što mogu. Dosta sam rano izgubio oca pa je to bilo malo problematično. No, ne bih o tome. To nije nikome lako – rekao je Janko i dodao kako svome sinu nije samo otac nego i prijatelj koji čuva njegove tajne.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije