Jasmina Izetbegović objavila

Objavljene nove fotografije s vjenčanja godine

Foto: Radio Sarajevo
1/4
02.09.2021.
u 21:43

U Sarajevu je prošlog petka održano vjenčanje godine. Jasmina Izetbegović, kćerka Bakira i Sebije Izetbegović, i njezin izabranik Ćamil Humačkić prvo su obavili šerijatsko vjenčanje u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu, da bi zatim uslijedilo vjenčanje u općini i zabava od gotovo milijun maraka.

Podsjetimo, turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan sa suprugom Eminom bio je jedan od kumova na vjerskoj ceremoniji. Bakir i Sebija Izetbegović su ga dočekali na ulazu u džamiju, piše Radiosarajevo.ba. 

Jasmina Izetbegović se nedavno nakon vjenčanja oglasila na Instragramu. Napisala je kako je dobila veliki broj poruka te kako nije očekivala “ovoliko pažnje”.

"Dragi ljudi, hvala vam! Količina ljubavi i podrške u vašim porukama i čestitkama je predivna i dirljiva. Zaista nisam očekivala ovoliko pažnje, ne mogu stići svima pojedinačno odgovoriti, ali vam se ovim putem od srca zahvaljujem", napisala je Jasmina.

Na svom službenom Instragram profilu objavila je i nove fotografije s vjenčanja, na kojima je se nalazi u društvu oca Bakira, te na jednoj je i grupna fotografija njihove obitelji.

Pogledajte u galeriji: 

1/4

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije